Ekrany dotykowe rodzaje

GASTRO POS jest programem, który umożliwia na bliską i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako dużo atrakcyjny plan na rynku gastronomicznym cieszy się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w roli kelnerom natomiast tym jedynym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo podatnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje eleganckich oraz długich szkoleń, a niezwykle prymitywna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, wymieszana z wielką ofertą funkcji, znacznie dobrze sprawdzi się w nie dopiero w małym, pojedynczym lokalu, lecz jeszcze w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu pracom oraz modułom GASTRO POS jest niezmiernie sprawnym systemem, jaki dostaniemy na zbycie. W relacji od profilu lokalu, albo stanowi obecne bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najużyteczniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych ludzi do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy jak i sukcesu jaki tworzy. W relacje od miejsca, można też ustalić widok opcji tak, aby stanowił on dostosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, właściciel jest kontakt do ludziach możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do indywidualnych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z organizmami hotelowymi i urządzeniami do działań specjalnych.